Parchet din lemn stratificat

Parchet din lemn stratificat » Parchet Lemn Stratificat

Parchet de lemn stratificat: potrivit pentru montaj pe suprafete cu incalzire in pardoseala

Gada Ceramic vine in intampinarea dumneavoastra cu modele exceptionale de parchet din lemn de calitate superioara.
Parchetul din lemn stratificat poate fi compus din 2 (parchet dublustratificat) sau 3 (parchet triplustratificat) straturi de lemn lipite intre ele cu directia fibrelor lemnului perpendiculara una pe cealalta ceea ce ii confera o stabilitate dimensionala foarte ridicata.

  • Stratul superior de lemn este format din unul, doua sau trei randuri de lamele din lemn dur si pretios de diferite dimensiuni, acest strat fiind si cel ce va da aspectul final al pardoselii
  • Parchetul stratificat este cel mai uzual tip de pardoseala din lemn din intreaga lume fiind preferat si datorita faptului ca se livreaza deja finisat cu diferite lacuri si uleiuri de protectie sau baituri.
  • Parchetul laminat, vinil sau furniruit este cateodata confundat cu parchetul stratificat din lemn desi nu au absolut nici o legatura, parchetul laminat folosind doar o imagine de lemn, iar cel furniruit folosind un strat foarte subtire de lemn (furnir) lipit pe un suport ce poate fi din diferite materiale compozite artificiale.

Parchet lemn de la producatori renumiti – alegeti calitatea pentru locuinta dumneavoastra

Consultati oferta completa de parchet de lemn pe care v-o propunem si alegeti modelul si culorile potrivite stilului si cromaticii interiorului locuintei dumneavoastra !